Твоята количка е празна!

Опитай

Виж цените!

Виж цените! - До -75%

До -75%

 
[banner_timer]
 

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

Ровус Сторм Вак V2 Бял

Ровус Сторм Прахосмукачка V2 е създадена с цел да осигурява бързо, ежедневно почистване на целия ти дом. Многофункционална, с възможност за използване като класическа вертикална и ръчна прахосмукачка само с едно щракване. Маневреният дизайн ти осигурява предимствата на класическите безкабелни прахосмукачки, а всмукателната мощност на мотора може да се справи с всякакъв вид мръсотия; трохи, косми, прах.

Ровус Сторм Вак V2 Бял
159,90 лв.
151,90 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 86
Stock: 4
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Допълнителна информация
Бърз преглед

Ровус Сторм Прахосмукачка V2 е създадена с цел да осигурява бързо, ежедневно почистване на целия ти дом. Многофункционална, с възможност за използване като класическа вертикална и ръчна прахосмукачка само с едно щракване. Маневреният дизайн ти осигурява предимствата на класическите безкабелни прахосмукачки, а всмукателната мощност на мотора може да се справи с всякакъв вид мръсотия; трохи, косми, прах.

Виж повече
Детайли за продукта

Възползвай се от комбинираната сила на конвенционалните и ръчните прахосмукачки

Независимо какво искаш да почистваш, от килими и фини постелки до дървени подови настилки, плочки или прашни вентилатори на тавана, Ровус Сторм Прахосмукачка V2 може да се справи със всякакви предизвикателства.

Лекият и изключително маневрен дизайн ти осигурява предимствата и удобството на класическите безкабелни прахосмукачки, а всмукателната мощност на високоефективния мотор може да се справи с всякакъв вид мръсотия.

Забрави за тромавата си прахосмукачка, нефункционалните метли и замърсените чистачки за прах! С Ровус Сторм Прахосмукачка V2 можеш да улесниш живота си и да намалиш усилията, необходими за почистване на дома ти!

Бяла прахосмукачка Ровус Сторм Вак

Бързо превключвай между обикновен вертикален и ръчен режим на почистване

С Ровус Сторм Прахосмукачка V2 можеш лесно да почистиш всяко ъгълче в дома си. Класическият вариант на ползване на прахосмукачката е вертикален и осигурява надеждна и силна всмукателна мощност.

Поради маневрения дизайн, можеш лесно да почистваш трохи под кухненската маса, космите от постелката за баня или топките прах под дивана.

С едно щракване можеш да освободиш дългата дръжка и Ровус Сторм бързо се превръща в универсална ръчна прахосмукачка. С нея можеш да премахнеш бъркотията по плота, праха от рафтовете с книги или да почистиш любимия си фотьойл.

 • Вертикална прахосмукачка Ровус

  Класическият вертикален вариант на прахосмукачката с колелца върху дъното, ти позволява лесно да премахнеш всякаква мръсотия от почти всички видове подови настилки.

 • Ръчна прахосмукачка Ровус

  Ръчната прахосмукачка може да се използва за почистване на мебели и завеси, дивани, легла за домашни любимци, плотове, коли и др.

HEPA филтърът ще превърне дома ти в здравословна среда

Ровус Сторм Прахосмукачка V2 функционира без торби, с миещ се HEPA филтър и контейнер за прах. Той ефективно филтрира и помага за улавянето на микроскопичните частици, причиняващи алергии, като прахови акари, спори на плесен или пърхот от домашни любимци.

Веднъж уловени от прахосмукачката, те не могат да се върнат обратно във въздуха и така създават здравословна среда за живот за цялото ти семейство. Освен това, този дизайн ще ти спести пари в дългосрочен план, тъй като вече няма да се налага да купуваш торби за прахосмукачката.

Прахосмукачка с хепа филтър

Цялостно решение за по-чист и здравословен дом

В допълнение към HEPA филтъра и бързото превключване между ръчен и класически вертикален режим, Ровус Сторм Прахосмукачка V2 предлага и няколко допълнителни предимства, които ще направят ежедневното ти почистване лесна и удобна задача:

 • Лека и маневрена

  Лек дизайн, позволяващ лесното преместване на прахосмукачката из целия ти дом, включително и нагоре по стълбите.Прахосмукачка 2в1

 • Безпроблемното сглобяване и разглобяване предлага бързо преминаване от вертикален в ръчен режим на почистване и лесно отстраняване на праха и мръсотията от всяко ъгълче в дома ти.

 • Дълъг кабел

  Дълъг захранващ кабел за голям радиус на почистване, така че не е нужно да сменяш контактите твърде често.

 • Прахосмукачка без торба

  Лесен за изпразване и почистване контейнер за прах, без торби за удобно и икономично решение.

Вече се предлага в 2 цвята

За Коледния период решихме да създадем специално издание на този популярен продукт в бял цвят. Така че вече можеш да избереш по-подходящия цвят за стила на твоя интериор:

 • Бял
 • Тъмно сив
Избираш черна или бяла
Допълнителна информация

Technical details:

 • Power/suction: 500 W/14 kPa
 • Noise: 82 dB
 • Cable length: 5 m
 • Filter: HEPA 10
 • Dust capacity: 0,7 L

Set includes:

 • main unit with HEPA filter
 • handle tube
 • brush head
 • crevice nozzle
Rovus Storm Vac V2

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!