Твоята количка е празна!

Опитай

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

Ровус Сгъваем кош

Поддържай дома си подреден и организиран със сгъваемите кошове Ровус. Те са удобни и практични. Можеш да ги сгъваш, не заемат място. Можеш да ги използваш за почти всичко в домакинството - в кухнята, банята, мокрото помещение, гаража и др.

Ровус Сгъваем кош
34,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 86
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Поддържай дома си подреден и организиран със сгъваемите кошове Ровус. Те са удобни и практични. Можеш да ги сгъваш, не заемат място. Можеш да ги използваш за почти всичко в домакинството - в кухнята, банята, мокрото помещение, гаража и др.

Виж повече
Детайли за продукта

Все не ти достига място за съхранение? Значи ти трябват сгъваемите кошове на Ровус!

За да поддържаме дома си чист и спретнат, обикновено вкъщи разполагаме с една дузина кошници, кошове и кофи. Едни използваме за мръсно пране, други за прибиране на ненужни вещи. В един дом никога не стига мястото за съхранение и затова е хубаво да подбираме добре принадлежностите, в които ще организираме домакинския си хаос. Запознай се със Сгъваемите кошове Ровус - налични в 3 размера - S, M и L. Тези кошове ще бъдат твоето спасение в домакинството. Те се сгъват и слагат един в друг за да не заемат никакво място, когато не ти трябват. Разгъват се за секунди, толкова лесно, за да поберат всички вещи, без излишен хаос.

Ако се чудиш къде точно можеш да ги използваш, ето няколко идеи от нас: в банята, кухнята, гаража, на къмпинг, в общежитието и изобщо навсякъде, където пространството е ограничено. С Ровус Сгъваемите кошове организираш всички домакински дейности, без да е необходимо да жертваш ценно пространство за съхранение.

Лесни за сгъване и употреба

Сгъваеми, спестяват пространство 

Основното предимство на Сгъваемите кошове Ровус е уникалният дизайн, който ти позволява да ги сгъваш и разгъваш за секунди. Когато не ти трябват, ги съхраняваш сгънати в някой шкаф - без да заемат излишно място. А когато ти потрябват, просто ги разгъваш - и хоп, вече имаш готови за употреба кошове за съхранение!

Кошовете на Ровус са супер функционални, побират вещи от 10 до 15 кг и са направени от материали, които не съдържат BPA. Ръбовете в горната част и основата са направени от по-здрав материал, за да осигурят допълнителна опора, когато се налага да вдигаш и носиш пълните с вещи кошове.

  • Сгъваем кош размер S

    Разгънатият кош в размер S.

  • Компактен сгъваем кош

    Лесно се сгъва и съхранява, без да заема място.

Кош с големи размери за мръсно пране

Сгъваемият кош Ровус в размер L е перфектен аксесоар, който ти помага да събереш килограмите натрупано мръсно пране по-удобно от всякога. А след това да го прибереш отново в коша, за да го простреш. Той се разгъва до 27 см височина и побира до 15 кг - идеалният кош за мръсни или мокри дрехи, за изхвърляне на стари детски играчки и много други. А когато вече не ти трябва, просто го сгъни и прибери в някой шкаф - толкова е лесно! Най-хубавото е, че не заема никакво място!

Дишащите вентилационни отвори са перфектни за тази цел. Не се притеснявай, че прането ще замирише! 

Голям кош за пране

Удобен кош със среден размер за многофункционална употреба

Средно големият размер Сгъваем кош (отговарящ на M), се разгъва до 26 см височна и побира до 15 кг. Това го прави идеален за ползване за доста неща. Например, за пренасяне на всякакви почистващи препарати и кърпи, когато е ден за почистване. Или за прибиране на по-малко количество мръсно пране. Ти избираш!

Дишащите вентилационни отвори гарантират, че ако слагаш мокри или мръсни дрехи, те няма да замиришат лошо. 

Проветрив кош за препарати

Практичен кош с малки размери 

Най-малкият размер S е идеален за използване както вътре, така и навън. Разгъва се до 24,5 см височина и побира до 10 кг. Перфектен, за да побере препаратите ти за почистване, например. А ако го вземеш със себе си на къмпинг, може да го използваш за събиране на дърва или пренасяне на вода. Малките му размери са страхотни за пренасяне абсолютно навсякъде.

Този кош може дори да ти послужи като кофа за сервиране на студени напитки. Напълни го с лед, сложи напитките и нека купонът започне сега! 

Малък кош за напитки

Лесно и удобно съхранение

Сгънати, кошовете Ровус на практика не заемат абсолютно никакво място. Така че те са подходящи най-вече за малки жилища, в които пространството е много ценно. Сгънати, те могат да се съхраняват под леглото, в шкаф, килер или над гардероба.

Те са толкова удобни, че можеш да ги държиш в супер тесни пространства - между пералнята и сушилнята, в багажника на колата, за да ги използваш за пазаруване.

Сгъваеми и компактни кошове
Техническа информация
Размери S: 24,5 cm unfolded; 5 cm folded; M: 27 cm unfolded; 7 cm folded; L: 26,5 cm unfolded; 7,5 cm folded

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star