Твоята количка е празна!

Опитай

Съвети & Идеи

1-10 of 16

Page:
 1. 1
 2. 2
 • Домът ти е атакуван от плесен?

  Домът ти е атакуван от плесен?

  Забелязал си черни петна в дома си, предупреждаващи, че мухълът се е нанесъл? Това е много неприятно явление, което може да бъде и вредно за здравето ти, така че трябва да направиш всичко възможно да се отървеш от него. Но как? Първо, трябва да знаеш, че мухълът обича влажната среда, така че борбата с влагата трябва да бъде първата стъпка във войната срещу мухъла. Предлагаме ти 10 страхотни съвета, които трябва да ти помогнат да се отървеш от влагата и плесените в дома ти.

  Научи повече 
 • Печеливши участници в проучването на Ровус

  Печеливши участници в проучването на Ровус

  През октомври месец (07-20.10.) Студио Модерна България проведе проучване между клиентите си, за да провери какви са нагласите и впечатленията им относно марката Ровус. В анкетата се включиха 532-ма участници, които приеха поканата и върнаха отговорите си през имейл. Виж кои печелят!

  Научи повече 
 • Силата на негативни йони и свръхпочистване в 1 уред – Ровус Нано парочистачка

  Силата на негативни йони и свръхпочистване в 1 уред – Ровус Нано парочистачка

  Знаеш ли за негативните йони и каква е тяхната сила? Тези наглед невидими, микроскопични частици притежават впечатляваща мощ, която силно влияе на средата и на живите организми, които са в досег с нея. Голяма концентрация на негативни йони има около водни басейни, гори и други природни чисти източници на кислород и енергия. Въздействието на негативните йони върху човека е доказано – те ускоряват метаболитните процеси и детоксикацията, спомагат имунната система, зареждат ни с тонус. Затова са наричани още „Витамини във въздуха“.

  Научи повече 
 • Защити дома си и елиминирай бактериите с новата Нано Технология

  Защити дома си и елиминирай бактериите с новата Нано Технология

  Есента дойде, започна новата учебна година и ето, че всички се завърнахме в града. С каквото и да се занимаваш, едно е сигурно – топлите дни, прекарани навън, намаляват все повече и предстоят месеци, в които ще стоиш предимно вкъщи и в други затворени пространства. Освен това, идват месеци с настинки и върлуващ грип. Затова е важно домът ти да е защитен и да осигурява здравословна среда за теб и семейството ти.

  Научи повече 
 • Прахова алергия – как да се чувстваме комфортно вкъщи?

  Прахова алергия – как да се чувстваме комфортно вкъщи?

  Случвало ли ви се е да имате моменти на закрито, например у дома, в офиса или на заведение, когато внезапно да се почувствате зле, да започнете да кихате и кашляте? Ако сте имали такъв опит, много вероятно е да страдате от алергия към домашен прах. Имате ли съмнения, най-добре започнете да се следите за симптоми и кога се проявяват те. Изследванията показват, че алергичният ринит засяга около 500 милиона души по целия свят, а болните прекарват средно 7 години със симптомите, преди да бъдат диагностицирани и лекувани.

  Научи повече 
 • Официални правила за участие в игра „Пролетно почистване с Ровус“

  Официални правила за участие в игра „Пролетно почистване с Ровус“

  1. Организатор на Играта

  Организатор на играта „­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Пролетно почистване с Ровус“ („Играта“) е „Студио Модерна - България” ЕООД, ЕИК: 121009078, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 40, бл. ЮРО ПАРК - ОФИС СГРАДА 

  2. Период на провеждане на Играта

  Играта ще се проведе в периода от 22.04.2019 г. до 10.05.2019 г., включително.

  Научи повече 
 • Кои зодии са обсебени от чистенето?

  Кои зодии са обсебени от чистенето?

  Обичаш ли да чистиш или го правиш само, когато е съвсем наложително? Кои зодии според теб са най-обсебени от чистенето? Ние знаем отговора – само трябва да откриеш своята зодия!

  Научи повече 
 • Виктор е тук! Виж кой печели награда на стойност 240 лв!

  Виктор е тук! Виж кой печели награда на стойност 240 лв!

  След дълго търсене в хаос и бъркотия, ето че вече всичко е наред – открихме Виктор! Благодарим ти, че взе участие в спасителния отряд и ни помогна да го намерим!

  Научи повече 
 • Официални правила за участие в игра „Къде е Виктор?“

  Официални правила за участие в игра „Къде е Виктор?“

  1. Организатор на Играта

  Организатор на играта „­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Къде е Виктор?“ („Играта“) е „Студио Модерна - България” ЕООД, ЕИК: 121009078, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 40, бл. ЮРО ПАРК - ОФИС СГРАДА 

  2. Период на провеждане на Играта

  Играта ще се проведе в периода от 05.03.2019 г. до 17.03.2019 г., включително.

  Научи повече 
 • Направи Сам: Спрей за изправяне на гънки на дрехи

  Направи Сам: Спрей за изправяне на гънки на дрехи

  Понякога, когато много бързаме, нямаме време да изгладим дрехите си прецизно, преди да излезем. Добре, че можем да използваме верен помощник за добрия ни вид.

  Спрей за изправяне на гънки за дрехи!

  Какво ви е нужно?

  • 1 с.л. балсам
  • 1 с.л. бял оцет
  • 2 чаши вода
  Научи повече 

1-10 of 16

Page:
 1. 1
 2. 2