Твоята количка е празна!

Опитай

Съвети & Идеи

1-10 of 21

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Иновация в почистването

  Иновация в почистването

  Искаш ли да почистваш и дезинфекцираш дома си лесно и бързо? И да премахваш вирусите и бактериите, без да използваш токсични химикали, които са вредни за теб, семейството ти и домашния любимец? Необходимо ти е ефективно и същевременно екологично и устойчиво решение, за да поддържаш безопасна и здравословна среда в дома си. Имаш нужда от Ровус Нано Ръчна Парочистачка!

  Научи повече 
 • 9 неща, които трябва да почистваш по-често през епидемията (и които вероятно забравяш)

  9 неща, които трябва да почистваш по-често през епидемията (и които вероятно забравяш)

  Кое е първото нещо, което правиш напоследък, когато се прибираш у дома? Отговорът е ясен - измиваш си старателно ръцете и може би ги дезинфекцираш. Това е доста разумно действие, но няма да ти помогне, ако не почистиш едновременно с това и всички неща, които биха могли да пренесат коронавируса. Вече знаем, че той може да се задържи върху определени повърхности в продължение на дни наред, което може да създаде сериозна опасност за здравето ти. Подготвихме списък с 9 неща, които трябва да почистваш по-често през епидемията, но вероятно забравяш за тях през по-голямата част от времето.

  Научи повече 
 • Остани у дома: защо е наложителна дезинфекцията?

  Остани у дома: защо е наложителна дезинфекцията?

  В сегашната ситуация, когато е препоръчително, даже необходимо да си останем у дома и да избегнем вируса, моментът е повече от подходящ да обърнем внимание на дома и чистотата му. Тъй като новият коронавирус е все още непознат, не можем да бъдем сигурни, какъв е начинът да го унищожим или поне да се предпазим от него, но най-често споменаваните препоръки през тези дни, са миенето на ръцете и дезинфекцията.

  Научи повече 
 • Как да дезинфекцираме и предпазим дома си в епидемията

  Как да дезинфекцираме и предпазим дома си в епидемията

  В условията на разрастваща се епидемия поддържането на чистотата вкъщи е от първостепенно значение. Изправени пред заплахата от коронавирус, властите и медиците призоваха да спазваме висока лична хигиена и да мием ръцете си често, както и да вземем някои превантивни мерки, когато ни се налага да излизаме навън. Ето как можеш да предпазиш дома си, за да си сигурен и спокоен, че се прибираш в своя безопасен оазис на здравето и чистотата.

  Научи повече 
 • 10 невероятно ефикасни трика от професионалисти за перфектно чист дом

  10 невероятно ефикасни трика от професионалисти за перфектно чист дом

  Колко си добър в почистването? Това е глупав въпрос, нали - всеки знае как да чисти! Но някои са по-добри от други, а има и такива, които се занимават професионално с това. Помолихме професионалисти по почистването да споделят своите най-добри скрити трикове за перфектно чист дом, а някои от отговорите им бяха пълна изненада. Искаш ли да ги разбереш?

  Научи повече 
 • Домът ти е атакуван от плесен?

  Домът ти е атакуван от плесен?

  Забелязал си черни петна в дома си, предупреждаващи, че мухълът се е нанесъл? Това е много неприятно явление, което може да бъде и вредно за здравето ти, така че трябва да направиш всичко възможно да се отървеш от него. Но как? Първо, трябва да знаеш, че мухълът обича влажната среда, така че борбата с влагата трябва да бъде първата стъпка във войната срещу мухъла. Предлагаме ти 10 страхотни съвета, които трябва да ти помогнат да се отървеш от влагата и плесените в дома ти.

  Научи повече 
 • Печеливши участници в проучването на Ровус

  Печеливши участници в проучването на Ровус

  През октомври месец (07-20.10.) Студио Модерна България проведе проучване между клиентите си, за да провери какви са нагласите и впечатленията им относно марката Ровус. В анкетата се включиха 532-ма участници, които приеха поканата и върнаха отговорите си през имейл. Виж кои печелят!

  Научи повече 
 • Силата на негативни йони и свръхпочистване в 1 уред – Ровус Нано парочистачка

  Силата на негативни йони и свръхпочистване в 1 уред – Ровус Нано парочистачка

  Знаеш ли за негативните йони и каква е тяхната сила? Тези наглед невидими, микроскопични частици притежават впечатляваща мощ, която силно влияе на средата и на живите организми, които са в досег с нея. Голяма концентрация на негативни йони има около водни басейни, гори и други природни чисти източници на кислород и енергия. Въздействието на негативните йони върху човека е доказано – те ускоряват метаболитните процеси и детоксикацията, спомагат имунната система, зареждат ни с тонус. Затова са наричани още „Витамини във въздуха“.

  Научи повече 
 • Защити дома си и елиминирай бактериите с новата Нано Технология

  Защити дома си и елиминирай бактериите с новата Нано Технология

  Есента дойде, започна новата учебна година и ето, че всички се завърнахме в града. С каквото и да се занимаваш, едно е сигурно – топлите дни, прекарани навън, намаляват все повече и предстоят месеци, в които ще стоиш предимно вкъщи и в други затворени пространства. Освен това, идват месеци с настинки и върлуващ грип. Затова е важно домът ти да е защитен и да осигурява здравословна среда за теб и семейството ти.

  Научи повече 
 • Прахова алергия – как да се чувстваме комфортно вкъщи?

  Прахова алергия – как да се чувстваме комфортно вкъщи?

  Случвало ли ви се е да имате моменти на закрито, например у дома, в офиса или на заведение, когато внезапно да се почувствате зле, да започнете да кихате и кашляте? Ако сте имали такъв опит, много вероятно е да страдате от алергия към домашен прах. Имате ли съмнения, най-добре започнете да се следите за симптоми и кога се проявяват те. Изследванията показват, че алергичният ринит засяга около 500 милиона души по целия свят, а болните прекарват средно 7 години със симптомите, преди да бъдат диагностицирани и лекувани.

  Научи повече 

1-10 of 21

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3