Твоята количка е празна!

Опитай

Комплект батерии AA

4 презареждащи се батерии с висока издръжливост. Те са идеални за ежедневна и професионална употреба. Имат гарантирано дълъг живот, стотици цикли на презареждане, а мощността им се запазва дори и след години без употреба.

Комплект батерии AA
19,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 86
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

4 презареждащи се батерии с висока издръжливост. Те са идеални за ежедневна и професионална употреба. Имат гарантирано дълъг живот, стотици цикли на презареждане, а мощността им се запазва дори и след години без употреба.

Виж повече
Детайли за продукта

Комплектът батерии Ровус е идеален за всички домакински уреди, които работят на батерии, включително фенерчета, безжични гейминг устройства, дигитални камери, безжични мишки и клавиатури.

Използвай устройствата си на максимална мощност дори през зимата, без да се притесняваш от бързо изтощаване на батерията. Батериите Ровус са изработени, така че да ти осигурят мощност дори и при ниски температури.

Някои батерии губят своя постоянен капацитет след продължително съхранение, което означава по-кратък живот на батерията. Това не е така с комплекта батерии Ровус АА. Благодарение на специалната ниска система на освобождаване на заряда, те ще запазят заряда си до две години, дори да не ги използваш. Независимо дали са напълно изтощени или заредени до половина, можеш веднага да ги заредиш. Специалният материал, от който са направени, ги предпазва от разпадане, като увеличава дълготрайността им.

  • Повече мощност и издръжливост: Тези батерии имат по-висока мощност и по-дълъг живот от обикновените алкални батерии.
  • Остават заредени с години: Някои презареждащи се батерии губят своята мощност след продължително време на съхранение, което означава по-кратък живот на батерията. Не и батериите Ровус. С тяхната специална ниска система на освобождаване на заряда, батериите Ровус могат да си стоят неизползвани с години и пак да бъдат готови за употреба, когато ти потрябват.
  • Без памет за зареждане: Независимо дали са напълно изтощени или заредени до половина, можеш веднага да ги заредиш.
  • Батерии с изключителна мощност: Батериите са особено подходящи за уреди с висока мощност като дигитални фотоапарати, електронни четки за зъби и фенери.

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star