Твоята количка е празна!

Опитай

Ровус UV прахосмукачка 3в1

Ровус UV 3в1 е прахосмукачка от ново поколение – мощна комбинация от UV светлина и вакуум. UV технологията елиминира праха, акарите и бактериите. Прахосмукачката е безжична, работи с литиево-йонна батерия, има HEPA филтър. Може да се използва и като ръчна и обикновена прахосмукачка за почистване на под.

Ровус UV прахосмукачка 3в1
199,90 лв.
119,90 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 86
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Ровус UV 3в1 е прахосмукачка от ново поколение – мощна комбинация от UV светлина и вакуум. UV технологията елиминира праха, акарите и бактериите. Прахосмукачката е безжична, работи с литиево-йонна батерия, има HEPA филтър. Може да се използва и като ръчна и обикновена прахосмукачка за почистване на под.

Виж повече
Детайли за продукта

Мечтаеш си домът ти да е винаги идеално чист?

С Ровус UV прахосмукачка 3в1 мисия Чист дом ще бъде изпълнена перфектно! Комбинацията от UV светлина и вакуум ще ти помогне да поддържаш идеална чистота всеки ден. Сама по себе си Ровус UV е мощна прахосмукачка, но като прибавим и силата на UV светлината и вакуума, резултатът е супер уред от ново поколение, който ще ти помогне да почистиш и най-мръсните повърхности и да защитиш апартамента или къщата си от бактерии, акари и други потенциално вредни микроорганизми.

Почисти дома перфектно

По-здравословна среда за теб и твоето семейство

Отърви се от скритите из целия дом микроби и акари. С Ровус UV прахосмукачка 3в1 почистваш всякакви повърхности: различни подови настилки, килими, възглавници, матраци, тапицерия, дивани, спално бельо, завеси и други материи. UV технологията елиминира праха, акарите и бактериите. 

За да се отървеш от всички тези опасни микроорганизми и алергени, просто сложи революционната UV четката с UV светлина и всмукателна сила, напълно достатъчна да се справи с микробите.

Четка с UV светлина

UV технология, която прави чудеса

Ровус UV прахосмукачка 3в1 се отличава с UV-C технология, която ефикасно прониква във външната клетъчна структура на микробите, променяйки тяхната ДНК, за да ги убие и да им попречи да се размножават.

Почистване с UV лъчение

Мултифункционална и супер практична вакуум прахосмукачка 

Освен революционната UV технология, можеш да използваш Ровус UV 3в1 и като ръчна прахосмукачка с обикновена вакуумна четка, когато искаш да почистиш набързо. А с обикновената приставка за почистване на пода, твоята UV 3в1 лесно се трансформира във вакуум прахосмукачка, с която можеш да почистваш всякакви подови настилки. 

 • UV Вакуум четка

  UV Вакуум четка

 • Ръчен вакуум

  Ръчен вакуум

 • Обикновен вакуум

  Обикновен вакуум

Перфектно почистване? Да! С Ровус UV 3в1

Благодарение на HEPA филтъра, който улавя прашинките и не им позволява да се върнат обратно във въздуха и по пода, резултатът след почистването е чиста и здравословна среда, без прах и алергени. Когато приключиш с почистването, просто отвори контейнерчето и го изсипи в кофата. И това е!

Лесно почистване

Супер лесна за използване, безжична

Ровус UV прахосмукачка 3в1 е невероятно лесна за използване, защото е безжична. Тя работи с литиево-йонна батерия, която се зарежда бързо при нужда. 

Безжична прахосмукачка с батерия

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star