Твоята количка е празна!

Опитай

Черен петък в юли!

Черен петък в юли! - Горещи отстъпки до 80% за хит продукти! Не ги изпускай!

Горещи отстъпки до 75% за хит продукти! Не ги изпускай!

 
до
-75%
 
-50%
 
[banner_timer]
 

Пакет Ровус Нано парочистачка + Ютия за път

Практичен комплект уреди за дома: Ровус Нано парочистачка + Ютия за път. За да бъде домът ти блестящо чист, а дрехите - перфектно изгладени. Нано парочистакчата работи с революционната Нано технология, която създава супер суха пара. Загрява за секунди, изсъхва бързо, елиминира 99,9% от бактериите - напълно безопасно. Ютията за път е със сгъваема дръжка, за да я вземеш със себе си навсякъде.

Пакет Ровус Нано парочистачка + Ютия за път

Редовна цена: 239,80 лв.


Специална цена: 179,80 лв.

170,81 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 86
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Практичен комплект уреди за дома: Ровус Нано парочистачка + Ютия за път. За да бъде домът ти блестящо чист, а дрехите - перфектно изгладени. Нано парочистакчата работи с революционната Нано технология, която създава супер суха пара. Загрява за секунди, изсъхва бързо, елиминира 99,9% от бактериите - напълно безопасно. Ютията за път е със сгъваема дръжка, за да я вземеш със себе си навсякъде.

Виж повече
Детайли за продукта

Практичен комплект уреди за дома: Ровус Нано парочистачка + Ютия за път

За да бъде домът ти блестящо чист, а дрехите - перфектно изгладени. За нула време, без излишни усилия. Лесно и ефикасно. С Ровус и неговите помощници!

Ефикасно почистване с иновативна Нано технология

Иновативната Нано технология на Ровус ще преобърне представите ти за почистването. Нано технологията на Ровус парочистачката създава постоянна, мощна парна мъгла с голямо налягане. Високата температура и налягането водят до интензивен сблъсък на водните молекули. В резултат получаваме суха пара с нано частици и качествени отрицателни йони.

Отрицателните йони, познати още като Витамини във въздуха, ефективно премахват неактивните микроби и алергените от дома по 100% безопасен, здравословен и екологичен начин за теб и твоето семейство, без препарати. В комбинация със стерилизиращата сила на парата и абсорбацията на микрофибърна подложка, можеш да бъдеш сигурен, че почистваш максимално ефикасно и безопасно всеки път!

Ровус нано парочистачка

Каква е тайната на Ровус Нано парочистачката?

Тайната на Ровус Нано парочистачката се крие в Нано технологията. Тя произвежда постоянен поток на Нано пара или суха пара за секунди. Тази суха пара не преовлажнява въздуха, не поврежда пода и не оставя мокри следи след почистване. Тя изсъхва напълно бързо, което я прави идеална за почистване дори на най-деликатните и чувствителни повърхности. Бързото нагряване ти пести време и прави целия процес на почистването по-лесен и по-ефективен.

До 10 пъти по-ефективна пара за искряща чистота

Парните частици на Ровус Нано проникват на най-дълбокото микро ниво на материала. Така те елиминират бактериите изцяло от тъканите, дори там, където обикновената пара не успява. Сухата пара на Ровус Нано парочистачката е до 10 пъти по-ефективна от тази на обикновена парочистачка.

Почистване с Нано парочистачката сравнено с почистване с обикновена парочистачка. Нано паарочистачката не преовлажнява пода и не го поврежда.

Ефикасно премахва 99,9% от бактериите - за напълно чист дом!

Забрави за скъпите и вредни препарати, пълни с химикали. Вече можеш да почистваш дома си до блясък само със силата на парата. Ровус Нано парочистачката ефективно елиминира 99,9% от бактериите.

Без бактерии и бацили

Нано парата - ефективната почистваща сила

Нано технологията на Ровус създава само отрицателни йони с най-високо качество. Те бързо и ефективно премахват микробите и алергените от твоя дом по 100% безопасен, здравословен и екологичен начин.

Благодарение на микроскопичните си нано размери, парните частици на Ровус Нано проникват на най-дълбокото микро ниво на материала. Така те елиминират бакериите изцяло от тъканите, дори там, където обикновената пара не успява.

Чист дом за децата

Супер бързо загряване на водата

Ако вече си притежател на парочистачка, знаеш, че за да загрее водата и да можеш да използваш парата, се иска време. С Нано парочистачката вече няма да се налага да чакаш минути, преди същинското почистване да започне. Водата загрява за около 10 секунди! Просто включи уреда и след секунди вече имаш напълно готова за използване парочистачка!

Чистиш по-бързо, по-ефикасно и по-лесно.

Използваш без проблем върху всякакви повърхности, дори най-деликатните

Усъвършенстваната Нано технология произвежда точно толкова суха пара, колкото е необходимо, за да не се получи конденз, да не остават мокри следи и подът да изсъхне за секунди. Капацитетът на контейнера за вода е 220 мл или около 10 минути време преди да се наложи да сипеш отново вода. Микрофибърната почистваща подложка предпазва пода, така че да издържи на сухата парата, която се нагрява до 125°C. С Нано парочистачката можеш да почистваш:

 • Дървен под

  Дървен под

 • Плочки

  Плочки

 • Килими

  Килими

 • Ламинат

  Ламинат

Лека и маневрена парочистачка

С Ровус Нано парочистачката чистиш с лекота. Той е супер маневрен, управлява се лесно и не тежи. Достигаш и най-трудните ъгълчета на твоя дом, под дивана и фотьойлите. Почистваш освен пода, и килимите - без умора, защото Нано Парочистачката е супер лекичка! Регулираш телескопичната дръжка за още по-голямо удобство.

Парочистачка Нано

Комплектът включва:

 • Основно тяло
 • Микрофибърна почистваща подложка (за твърд, дървен под)
 • Подложка за килими
Комплект парочистачка с подложки

Малка и компактна ютия за път с всички предимства на големите ютии

Ровус ютия за път е твоят перфектен спътник за бизнес пътувания, уикенди навън, пътувания в чужбина или за студентското общежитиe.Тя е лека, преносима и лесна за използване. Елегантният ергономичен дизайн със сгъваема дръжка осигурява лесно транспортиране и удобство при гладене. Керамичната плоча гарантира плавно плъзгане по всяка тъкан.

Няма значение къде се намираш, дали си вкъщи или на път, Ровус ютия за път ще спаси любимите ти дрехи от всякакви упорити гънки.

Компактна ютия за път

Ютия, която комбинира ефективност и прецизност

Въпреки, че ютията за път Ровус е малка, компактният ѝ размер изобщо не прави компромиси. Независимо дали правиш леко заглаждане или искаш да премахнеш дълбоки гънки, можеш да си сигурен, че дрехите ти винаги ще бъдат идеално гладки и свежи.

В комбинация от мощност на гладене от 1000W и широк набор от настройки, които можеш да използваш, ютията за път Ровус лесно ще се справи дори с най-упоритите гънки навсякъде.

 • Керамична плоча

  Керамична плоча – плъзга се перфектно върху всички видове тъкани и предлага оптимално разпределение на парата, а прецизният връх позволява добър резултат от гладенето до последния детайл.

 • Сгъваема дръжка

  Сгъваема дръжка -  компактно съхранение и удобство при пътуване.

 • Система с двойно напрежение

  Система с двойно напрежение за международна употреба  - гарантира, че ютията е толкова мощна у дома, колкото и при пътуване - завърти превключвателя и го използвай, където искаш.

 • Контрол на парата

  Система за контрол на парата - позволява ти да използваш ютията с или без пара, във вертикално и хоризонтално положение.

 • Регулиране на температурата

  Бутон за регулиране на температурата - безопасна за използване върху почти всяка тъкан.

 • Прозрачен резервоар за вода

  Прозрачен резервоар за вода - позволява лесно да проверяваш нивото на водата в ютията.

Вземи я със себе си, където и да отиваш

С Ровус ютия за път можеш да изглеждаш добре навсякъде и по всяко време. Просто сгъни дръжката, сложи я в куфара си и я вземи със себе си, където и да отиваш!

Компактният ѝ размер, в комбинация с различни настройки, я прави чудесен избор за екскурзии, бизнес пътувания, къмпинг и у дома. Сега можеш лесно да имаш превъзходни резултати в гладенето, където и когато имаш нужда!

Перфектно изгладени дрехи навсякъде

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star