Твоята количка е празна!

Опитай

Виж цените!

Виж цените! - До -75%

До -75%

 
[banner_timer]
 

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

Ровус Нано Виктор Вак Прахосмукачка 3в1

Временно няма наличност
Photo
Video

Ровус Нано Виктор Вак Прахосмукачка 3в1 предлага 3-в-1 функционалност, с подобрен дизайн и възможност за филтриране на наноразмерни частици, за още по-голяма почистваща сила. Циклонната технология създава мини торнадо, а дизайнът е без торбичка. Предлага се с две приставки, телескопична дръжка и колелца за лесно придвижване навсякъде в дома.

Ровус Нано Виктор Вак Прахосмукачка 3в1
259,90 лв.
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 86
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Допълнителна информация
Бърз преглед

Ровус Нано Виктор Вак Прахосмукачка 3в1 предлага 3-в-1 функционалност, с подобрен дизайн и възможност за филтриране на наноразмерни частици, за още по-голяма почистваща сила. Циклонната технология създава мини торнадо, а дизайнът е без торбичка. Предлага се с две приставки, телескопична дръжка и колелца за лесно придвижване навсякъде в дома.

Виж повече
Детайли за продукта

Надградена всмукателна мощност

Ровус Нано Виктор Вак Прахосмукачка 3в1 е най-новата версия на Ровус Виктор Вак, запазвайки същата страхотна 3 в 1 функционалност, но сега с добавяне на още повече мощност, за да поддържаш дома си без прах, мръсотия и разлети течности.

Ровус Нано прахосмукачка за сухо и мокто почистване

Филтрация с 99,95% ефективност на почистване

Новият дизайн добавя висококачествен HEPA H13 филтър към системата, с 99,95% ефективност на почистване, който премахва и най-микроскопичните наночастици. Филтърът е със специална антибактериална обработка, която при контакт унищожава бактериите и предотвратява разпространението на неприятни миризми.

Филтрация до 99,95%

3 в 1 почистваща сила

Тази лека и многофункционална прахосмукачка ще преобърне представите ти за почистване. Подходяща е за почистване на всякакви твърди повърхности. Филтърът H13 е с антибактериално покритие, улавящо дори най-микроскопичните наночастици. В стаята се освобождава изключително чист въздух, който ти осигурява здравословна среда и леко дишане.

 • 1.
  За сухо и мокто почистване
  Прахосмукачка за сухо почистване на мръсотия и прах

  Използвай уреда като обикновена прахосмукачка за сухо почистване с 34 500 оборота в минута и 16 Kpa всмукателна мощност, за бързо отстраняване на мръсотията и праха. Ще спестиш време, тъй като няма да ти се налага да минаваш няколко пъти, за да почистиш добре.

 • 2.
  Почиства течности
  Почисти всички течности

  С нея можеш да извършваш мокро почистване, което ти дава възможност да се справяш бързо и лесно с инциденти с разлети течности.

 • 3.
  Въздушна струя
  Въздушна струя/ издухване

  Превключи мотора от всмукателна към издухваща функция и го използвай за безпроблемно почистване на сухи листа и други замърсявания от терасата или верандата!

Стилен дизайн без торба

Ядрото на системата включва циклонна технология, която създава мини торнадо, всмукващо до 6 литра суха мръсотия или 3,5 литра течности наведнъж. Дизайнът без торба ти спестява пари и усилия, без да е необходимо да купуваш и да се занимаваш с разпръснати торби за прах. Прозрачният контейнер за прах ти позволява да наблюдаваш какво изсмукваш, което ти осигурява по-голям контрол над процеса.

Дизайн без торба

Създадена за удобство

Индикаторът те информира, ако кошчето за прах е пълно или филтърът е запушен. Телескопичната дръжка улеснява употребата, независимо от височината ти. 4-те малки колелца ти дават възможност да преместваш прахосмукачката навсякъде, лесно и бързо. Добавянето на кръгла четка и накрайник за труднодостъпни места ти осигуряват повече възможности за почистване.

Стилен дизайн

Стилен дизайн, без торбичка

 • Мултифункционална прахосмукачка
  Многофункционално приложение

  Използвай я за почистване, както на закрито и така и навън, като прахосмукираш подовете, килимите и други текстилни повърхности. Можеш също така да издухваш натрупаните сухи листа, да отпушваш мивки или да подсушаваш домашния си любимец, след като го изкъпеш.

 • Пестиш пари
  Спестяваш пари

  Благодарение на контейнера за многократна употреба, не е необходимо да купуваш торбички за прах. Този дизайн ти осигурява по-лесна и чиста поддръжка.

 • Здраве
  Здраве

  HEPA 13 е с антибактериално покритие, улавящо дори най-малките наночастици. Изключително чистият въздух се освобождава обратно в стаята и ти позволява да дишаш с лекота.

 • Удобство
  Удобство

  Телескопичната дръжка, 4-те колела и всички аксесоари допринасят за по-лесната и удобна употреба на прахосмукачката.

Допълнителна информация

Комплектът включва:

 • 1x основно тяло /устройство с кабел
 • 1x контейнер за прах със защитно покритие
 • 1x капак на контейнера за прах
 • 1x маркуч с дръжка
 • 1x удължителна тръба
 • 1x четка
 • 1x четка за мокро почистване
 • 1x накрайник за труднодостъпни места
 • 1x триъгълна четка
 • 1x HEPA 13 филтър
 • 1x циклонен корпус с циклонен капак и поплавък
 • 1x упътване
Rovus Nano UV Vac

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Нети

www.rovus.bg

Препоръчвам
Страхотна е! Почиства много добре

Артикул (и)

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!