• Ровус Нано парочистачка

  ID: 110012911| SKU: 110012911

  4,47/5 (36)

  Революционната Нано технология създава супер суха пара, която не поврежда пода. Загрява за секунди, изсъхва бързо, което я прави идеална за почистване на най-деликатните повърхности. Елиминира 99,9% от вирусите и бактериите - напълно безопасно за теб и твоето семейство.

  Обади ни се на: 02/80 843 86

  Редовна цена: 179,90 лв.


  Специална цена: 149,90 лв.

  Поръчайте сега

Ровус  Нано Технология

Изпитайте ефикасността на дълбокото почистване

Иновативната Нано технология на Ровус е следващата стъпка в еволюцията в света на почистването.

Тя гарантира ефикасността на дълбокото почистване с невероятни почистващи резултати.

Еволюционна технология, която използва силата на природата.

 

Нано технологията на Ровус създава постоянна, мощна парна мъгла с голямо налягане. Високата температура и налягането водят до интензивен сблъсък на водните молекули. Това създава суха пара с нано частици и качествени отрицателни йони.

 
 

Отрицателните йони преобладават около движеща се вода и са познати още като Витамини във въздуха. Те извличат водород от външния протеин на вирусите и лесно ги елиминират без никакви химикали.

 
 

Нано технологията на Ровус създава само отрицателни йони с най-високо качество! Те бързо и ефективно премахват микробите и алергените от твоя дом по 100% безопасен, здравословен и екологичен начин.

 
 

Нано парата - новата концепция за ефективна почистваща сила

 

Благодарение на микроскопичните си нано размери, парните частици на Ровус Нано проникват на най-дълбокото микро ниво на материала. Така те елиминират вирусите и бакериите изцяло от тъканите, дори там, където обикновената пара не успява.

 
 
НАНО ПАРА
ОБИКНОВЕНА ПАРА

Безопасна - можеш да я използваш на всички повърхности

 

Революционната Нано технология създава супер суха пара, която не преовлажнява или поврежда пода. Тя изсъхва напълно бързо, което я прави идеална за почистване дори на най-деликатните и чувствителни повърхности.

 
 

Защитете и стерилизирайте дома си

 

Въпреки нежността си, тя ефикасно премахва миризмите и елиминира 99,9% от вирусите и бактериите! Тя дори елиминира опасни бактерии като Ешерихия коли, кандида и салмонела. Без тях домът ти ще бъде по-чист и безопасен за живеене за теб и семейството ти.

 
 

Готов за употреба само за секунди

 

Нано технологията на Ровус произвежда постоянен поток на Нано пара за секунди. Това ти пести време и прави целия процес на почистването по-лесен и по-ефективен.

 
 

Подобри живота си с Нано технологията на Ровус

 
 • Технология

  Иновативната технология на Ровус, която създава високоефективни нано частици и качествени отрицателни йони, е в процес на придобиване на патент

 • Ефикасност

  Прониква в микро нивото на материала, като го дезинфекцира и освежава на най-дълбоко ниво

 • Безопасност

  Толкова безопасна, че можеш да я използваш на всяка повърхност

 • Хигиена

  Ефективно премахва миризмите и елеминира 99,9% от бактериите

 • Скорост

  Готов за употреба само за секунди

 • Поръчай бързо и лесно

  Поръчайте продукта от комфорта на вашия дом. Ако не сте доволни, ние ще възстановим сумата по вашата поръчка в рамките на 14 дни, както се изисква от закона.

 • Избери начин на плащане

  Изберете между плащане с карта, разсрочено плащане или наложен платеж.

 • Обади ни се

  Ако имате нужда от помощ при поръчка от нашия сайт, моля не се колебайте - обадете ни се на 02/ 80 843 86.

 • Вземи от магазина

  Поръчайте в нашия уеб магазин, вземете продукта в най-близкия до вас магазин и спестете от транспортните разходи.

  Виж всички наши магазини тук
 • 100% сигурност

  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с вашата кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на вашите лични данни.

Виж какво мнение споделиха нашите доволни клиенти за Ровус Нано парочистачката

 •          

  Благодаря ви!

  Парочистачката е страхотна, толкова лесна за употреба. Не оставя петна, а парата наистина изсъхва на мига. Имам дискова херния и този уред е настина лек за мен, а това, че може да стои изправен сам, прави живота ми по-лесен.

  Господин
 •          

  Върши превъзходна работа

  Тази парочистачка много ми харесва!! Наистина вярвам, че почиства идеално дома ми със силата на топлата и суха пара до пълно заличаване на всички микроби и мръсотии. Имаме 2 малки деца, което означава, че чистотата е много важна, тъй като 7 месечното ни бебе пълзи по пода през цялото време. Най-хубавото е, че мога да използвам САМО вода, без препарати и изцяло да почистя дома си!

  Ивелина
 •          

  Остави ме без думи, уникален уред

  Мога да кажа само УАУ! Подът у дома никога не е бил по-чист. Отначало се притеснявах да използвам парочистачката върху паркета у дома, но тя е наистина невероятна. Парата действително е суха, на секундата изсъхва и после мога да видя мръсотията, която се е събрала по подложката. Купете си я възможно най-скоро, не губете време!

  Явор Генчев
 •          

  Този уред си заслужава парите!

  През годините съм имал няколко различни парочистачки, но тази направо ме изуми. Невероятна е. Двете ми хъскита ръсят козина навсякъде у дома, така че постоянно трябва да чистя след тях. Уверявам ви, че този уред си заслужава парите, тай като е истинско вълшебство. Това, което ми харесва също е, че не трябва да пръскам с нищо петната, парата просто ги разтваря. Сигурен съм, че това е един от най-добрите продукти на пазара в момента и съм изключително доволен от него!

  Васко Въчев

Готов ли си да изпиташ революционната Нано технология на нашите продукти от първа ръка?

 

Ровус Нано парочистачка

Поръчайте сега