Серия Ровус Нано

Защитава всяка част от дома ти

Nano Line Product

Възползвай се от ефективно, дълбоко почистване на нано ниво

 

Иновативната серия Ровус Нано е крачка напред в областта на почистването. Ефективните, екологични и спестяващи средства продукти ще създадат по-чист и безопасен дом за теб и твоето семейство.

 
 
  • Елиминира до 99,9% от бактериите и вирусите

  • Екологична

  • Икономична

 
 

Четири системи, ефективна технология и изключителна мощност на почистване – серия Ровус Нано ни позволява да си осигурим здравословна, безопасна и приятна среда за живот.

 
Нано пара

Бактериите и микробите са невидими за окото, но могат да ти навредят. Иновативната технология на нано парата, която използва силата на природата, унищожава 99,95% от бактериите и микробите. Благодарение на нано размерите си, парните частици проникват дълбоко в структурата на материала. Те елиминират бактериите на ниво, до което нормалните частици пара не могат да достигнат.

Технология с нано пара

Нано пара

 
 
HEPA H13 филтрация

Скритите замърсители във въздуха изискват високоефективно решение. Висококачественият HEPA 13 филтър осигурява до 99,95% ефективност и улавя дори най-малките нано частици, а допълнителната, антибактериална обработка елиминира невидимите заплахи и спомага за създаването на безопасна среда у дома.

Защити дома си

HEPA H13 филтрация

 
 
 
Йонизация

Прах, бактерии, полени, дим и други алергени са част от частиците, които могат да бъдат да създават дразнене. Генерирането на отрицателни йони и извеждането на положителните йони от циркулиращия въздух способства за създаването на безопасна среда. Серията Ровус Нано произвежда висококачествени, отрицателни йони. Така се деактивират микробите и алергените по 100% безопасен, здравословен и екологичен начин.

Създай безопасна среда у дома

Йонизация

 
 
UV-C светлина

Фините прахови частици, алергените и микробите са навсякъде- във въздуха, който дишаме, по повърхностите и дори в леглата ни. UV-C светлината унищожава 99,9% от микроорганизмите при контакт, като премахва невидимите замърсители от дома ти. Създай за семейството си сигурна среда за живот, без бактерии и вируси.

Спокоен сън без притеснения

UV-C светлина

 
 
 

Готов ли си да изпробваш всички предимства на ефективните продукти от серията Ровус Нано?