Твоята количка е празна!

Опитай

Черен петък в юли!

Черен петък в юли! - Горещи отстъпки до 80% за хит продукти! Не ги изпускай!

Горещи отстъпки до 75% за хит продукти! Не ги изпускай!

 
до
-75%
 
-50%
 
[banner_timer]
 

Ровус Керамична печка

Ровус Керамична печка ти осигурява незабавно отопление по всяко време и навсякъде. Тя е с мощност от 1000W до 1800W и термостат, с който регулираш температурата от 10°C до 35°C. Лесно затопляш целия дом. Функциите за безопасност, като защита от преобръщане и прегряване, ти позволяват да го използваш спокойно, дори когато в дома си имаш малки деца или домашни любимци.

Оставащо време
Ровус Керамична печка

Редовна цена: 59,90 лв.


Специална цена: 29,90 лв.

28,41 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 86
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Ровус Керамична печка ти осигурява незабавно отопление по всяко време и навсякъде. Тя е с мощност от 1000W до 1800W и термостат, с който регулираш температурата от 10°C до 35°C. Лесно затопляш целия дом. Функциите за безопасност, като защита от преобръщане и прегряване, ти позволяват да го използваш спокойно, дори когато в дома си имаш малки деца или домашни любимци.

Виж повече
Детайли за продукта

Топлина по всяко време и навсякъде

Често ти е студено през есенните и зимните месеци? С Ровус Керамична печка затопляш за минути помещението, в което си, без да се налага да чакаш дълго, за да се насладиш на топлината, от която се нуждаеш. Вземи я със себе си, където имаш нужда и си осигури желания комфорт навсякъде - апартамента, мазето, гаража или офиса.

Ровус керамична печка

Повече мощност за по-топъл и уютен дом

Ровус Керамична печка е с устойчив дизайн и мощен нагревателен елемент с мощност от 1000W до 1800W. С помощта на тази сила, затопляш всяка стая в дома си без усилия.

В комбинация с регулируем ръчен термостат, който ти позволява да зададеш температура от 10 до 35°C, винаги имаш контрол над това колко топло да ти бъде.

Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка Керамична печка

Персонализирана топлина и комфорт във всеки един момент

С Ровус Керамична печка определяш сам температурата във всеки един момент. Нагласи я според нуждите си, като използваш дигиталния дисплей с разнообразие от различни режими и настройки:

 • Две настройки за топлина (горещ и топъл въздух)
 • Само вентилатор (студен въздух)
 • 12-часов програмиращ се таймер, който автоматично се изключва на предварително зададен час
Керамична печка с термостат

Използваш я спокойно, дори когато наоколо има деца

Ровус Керамична печка е идеална за семейства с малки деца или домашни любимци. Тя е снабдена с функции за безопасност, за да останеш напълно спокоен, дори когато в дома си имаш малки деца или домашни любимци. И не се притеснявай, ако забравиш да я изключиш, когато напуснеш дома си - защитата от прегряване автоматично ще я изключи, за да предотврати прегряване.

Безопасна край деца

Корпусът не се нагрява и осигурява безопасно боравене с уреда, дори когато той работи.

Защита от падане

А защитата от преобръщане го изключва, ако случайно се преобърне.

Вградената дръжка за носене позволява лесно транспортиране

Обикновено обръщаме повече внимание на отоплението в стаите, където прекарваме по-голямата част от времето си. Затова места като мазета и гаражи често остават неотоплявани и студени, ако трябва да отидем там и да останем известно време.

За да можеш лесно да я вземеш със себе си, където искаш, Ровус Керамична печка разполага с вградена дръжка за носене, за да я пренасяш лесно. Изключително лека и преносима, така че просто я вземи навсякъде, където имаш нужда от нея.

Вградена дръжка за носене

Имаш нужда от допълнителна топлина в дома си? Вземи си Керамична печка Премиум!

Имаш големи пространства, които трябва да затоплиш, или просто искаш да се наслаждаваш на повече топлина?

Усъвършенствай обикновената си печка с Ровус Керамична печка Премиум, , която е с по-голяма нагревателна повърхност, по-голяма отоплителна мощност и дори функция за дистанционно управление и трептене за допълнително удобство.

Научи повече тук

Стопли се бързо и лесно
Техническа информация
Power 1000 W to 1800 W

Клиентско мнение 10 Оценка(и)

4,8

25 Ревю(та)

1-10 of 25

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Искра Стоянова

www.rovus.bg

Препоръчвам
Много компактна печка и на страхотна цена ! Ще я използвам сутрин когато трябва да се оправя на бързо за работа

Нов клиент

www.rovus.bg

Удобна и практична
Има хубав дизайн и е идеална за бързо отопляне на малки помещения. Не е толкова тиха, колкото очаквах. Бързо загрява и е удобна за хора с деца. Ако е на промоционална цена бих си взела още една, но на редовната цена не бих.

Атанасова

www.rovus.bg

Уникална
Много сме доволни от печката! За тази цена е уникалната!

Хан Веселинов

www.rovus.bg

Браво
Печката е добра. Само много бавно затопля, ако имате търпение е перфектна.

Ивелина

www.rovus.bg

Отлична е
Засега съм много доволна. Ако я вдигнеш или пък бутнеш без да искаш, тя автоматично се изключва. Пускам я на средна температура, около 26 градуса и това е достатъчно, за да затопли пространството около бюрото ми, без да се налага да се завивам с одеяло.

Елена Малинова

www.rovus.bg

Ще си купя още една!
След една седмица употреба съм много доволна! Ефектът е почти моментален. Обичам да я включвам сутрин, когато ставам и излизам от душа, а къщата все още е студена. Работи страхотно и смятам да си купя още една.

Павел Кънев

www.rovus.bg

Заслужава си парите!
Тази печка е страхотна. Излъчва страхотна топлина направо моментално! Използвам я в мазето, загрява чудесно, когато съм там и работя. Трябва да кажа, че работи много тихо. Можеш да гледаш филм, да четеш книга или да подремнеш без да бъдеш обезпокояван. Страхотен продукт, заслужава си!

Вълчо

www.rovus.bg

Оправда очакванията ми!
Работи чудесно, изглежда страхотно и цената е добра! Харесва ми също как корпусът й остава студен и не се нагрява по време на работа, само не я пипайте за решетката отпред. Загрява моментално и е наистина тиха. Много ми харесва!

Коста

www.rovus.bg

Перфектна печка!
Това е най-страхотната печка, която съм притежавал. Има страхотни качества – като функцията за автоматично изключване, защита от падане и показва точната температура на дисплея. Но най-добрата част е това колко бързо загрява за размера си. Бързо затопля помещението. Ако често ви е студено, ви я препоръчвам!

Марго

www.rovus.bg

Много сме доволни
Използваме я в банята и спалнята и сме наистина впечатлени от това колко топлина излъчва, въпреки малкия си размер. Хубаво би било, ако имаше самостоятелен вентилатор, но като оставим това настрана, нямам никакви забележки.

1-10 of 25

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

&bsp;За презентация на живо, кликни тук