Твоята количка е празна!

Опитай

За нас

Историята на Ровус

Марката води началото си от 2005 година, когато компанията Студио Модерна открива възможности за развитие в областта на почистващите уреди. Това доведе до идеята за създаването на нова марка - Ровус, която постепенно проправи път на пазара и се наложи като лидер в уредите за домашно почистване.

Първият уред, който разработихме и представихме, беше един от най-успешните продукти в тази категория - прахосмукачката ROVUS AQUA POWER. Този продукт предизвика отличен отклик сред нашите клиенти, благодарение на осигуряването до 99% по-чист и свеж въздух в домовете ни. Популярността му е изцяло заслужена, защото това беше една от най-модерните прахосмукачки, снабдена с усъвършенствана система за водно филтриране и подобрена с HEPA филтър. В хода на развитието на технологиите развихме и подобрихме ROVUS AQUA POWER като представихме още два нови модела на пазара до 2013 г., като в този период РОВУС вече беше успял да спечели сърцата на много потребители, които ценят предимствата на чистия дом.

Успехът на марката Ровус е изцяло подкрепен от факта, че през изминалите години продадохме над 7 милиона продукта. Положителните отзиви, които получихме и продължаваме да получаваме от нашите клиенти, ни насочиха към нова бизнес възможност за по-нататъшно развитие. Стремейки се да задоволим нуждите на клиентите ни, които очакваха още иновативни, ефективни и уникални продукти, които да правят почистването по-лесно, по-ефективно и най-вече - намаляват времето за почистване наполовина. През 2008 г. стартирахме с изцяло нов продукт- уреда за гладене с пара GARMENT STEAMER. Чрез него ние развихме марката Ровус, като създадохме нова категория заедно с изцяло нова тенденция – вертикалното гладене.
Нашият успех беше доказан и с новото поколение продукти Ровус – прахосмукачките роботи SMART POWER, които представляват по-достъпна версия на този вид прахосмукачки на пазара.

През 2014 г. затвърдихме имиджа на марката със създаването на продуктовата линия, известна като BLUEPOWER G1. Цяла колекция от високо иновативни продукти – от прахосмукачки с мултициклон, роботи, електрически и ръчни прахосмукачки, до парочистачки и революционен продукт за почистване на прозорци.

Ровус днес и в бъдеще

Развитието на марката и увеличаващото се разнообразие от Ровус продукти, предлагани на пазара, беше изключително добре прието от потребителите, които ни насърчиха за допълнително разширяване. Вече можем гордо да обявим, че над 100 нови продукта от различни категории стартираха само през 2018 г.

Така, базирайки се на положителните отзиви и обратна връзка от нашите клиенти, ние надградихме и усъвършенствахме нашата колекция BLUEPOWER G2, разширихме предложенията от продукти в колекцията GOLD, която предлага продукти за чистене с пара и грижа за дрехите. Представихме и няколко иновативни продукта от редовната си гама: от мултифункционални уреди за почистване и инструменти за домашния майстор, до редица продукти за подобряване на дома.

В бъдеще ние от Ровус ще се стремим да предлагаме още повече продукти от съществуващите категории за почистване, дом и грижа за дрехите, както и за грижа за дома. Планираме да представим предложения и в други области, като например лична грижа и здраве, за да отговорим изцяло на нуждите на нашите потребители.
През всички тези години марката Ровус винаги е била водена от първоначалната си идея - да почистваме по-лесно и бързо, за да улесним ежедневието си. ROVUS – РОВУС ПРАВИ ЖИВОТА ПО-ЛЕСЕН.

2005

Създаване на Ровус

2006

Разработване и представяне на първия продукт – прахосмукачката ROVUS AQUA POWER

2008

Стартирането на GARMENT STEAMER въвежда нова тенденция на пазара – вертикалното гладене

2014

Нова колекция BLUEPOWER G1

2016

Стартиране на бестселъра Ровус спрей моп

2017

Излиза бестселърът Хенди Хийтър – компактен отоплителен уред

2018

Стартиране на Арктик Кулър - уредът 3в1 за охлаждане, овлажняване и пречистване на въздуха

2019

Бъдещи проекти и цялостен подход към нуждите на нашите потребителите с разнообразни и иновативни продукти