Твоята количка е празна!

Опитай

Силата на негативни йони и свръхпочистване в 1 уред – Ровус Нано парочистачка

Знаеш ли за негативните йони и каква е тяхната сила? Тези наглед невидими, микроскопични частици притежават впечатляваща мощ, която силно влияе на средата и на живите организми, които са в досег с нея. Голяма концентрация на негативни йони има около водни басейни, гори и други природни чисти източници на кислород и енергия. Въздействието на негативните йони върху човека е доказано – те ускоряват метаболитните процеси и детоксикацията, спомагат имунната система, зареждат ни с тонус. Затова са наричани още „Витамини във въздуха“.

Всички познаваме чувството, когато сме били на почивка сред природата – връщаме се заредени с енергия, бодри и свежи за нови идеи и дела. Една от причините са негативните йони, с които сме се наситили през ваканцията. Представяш ли си какво би било да имаш източник на негативни йони в дома си и да си винаги отпочинал, когато си вкъщи? Не мечтай, това вече е възможно – с Ровус Нано парочистачка.

С какво е по-различна Ровус Нано парочистачката?

Иновативната система за почистване на Ровус съчетава силата на негативните йони с дълбокото нано почистване. Думата „нано“ идва от мерителната скала и означава една билионна (0.000000001 или  10 ⁻ꝰ) от метъра. Ровус Нано Стиймър е първият продукт от новата линия Ровус – НАНО. Тайната се крие във вида и структурата на парата, която Нано парочистачката произвежда. За разлика от обикновените парочистачки, Ровус Нано създава силна парна мъгла с голямо налягане. Това води до постоянен интензивен сблъсък на водните молекули, като по този начин те достигат нано размер - достатъчно малък и мощен (заради налягането), за да премине през всички тъкани и да достигне и до най-трудно достъпните места. При този процес се освобождават множество негативни йони.

Ровус нано пара срещу обикновена пара

Ефективно почистване в дълбочина

Накратко, Ровус Нано парочистачката почиства в дълбочина чрез водните молекули с нано размер, а страничен ефект от тяхното производство е отделянето на негативните йони във въздуха, които благоприятстват нашето здраве. Нано парата на Ровус е също така суха пара – високата ѝ температура и голямото налягане я правят, освен изключително ефективна, и изсъхваща веднага. Така сухата пара е напълно безвредна за всички видове повърхности и материали – няма риск да преовлажниш паркета при чистене, например. Тя успява да проникне в дълбочина във всяка повърхност, за разлика от обикновената пара, като по този начин почиства и дезинфекцира до микро ниво.

Елиминирай бактериите в дома си

Комбинацията от НАНО пара и отрицателни йони елиминира до 99,9% от бакетриите и микробите. Така се получава, защото произведените в сухата пара нано молекули извличат водород от външния протеин на вирусите и така лесно ги елиминират без никакви химикали. Ровус нано парата премахва алергени, вируси и убива бактерии като Ешерихия коли, кандида Албиканс и салмонела.

Безопасна среда за цялото семейство

В резултат имаш перфектно почистен и дезинфекциран в дълбочина дом, без бактерии и микроби. Осигуряваш свежа и чиста среда за цялото си семейство, със здравословен въздух, наситен с качествени негативни йони. Членовете на семейството ти, които страдат от алергии или слаба имунна система, се чувстват добре и получават облекчение вкъщи. Новата Ровус Нано парочистачка е единственият продукт, който ти е нужен, за да бъде домът ти по-чист и здравословен.