Rovus 360 line

Ровус
серия 360

Clean anything

Почистване.

Възползвай се от универсалните възможности на тази серия продукти.

Vacuum anything

Прахосмукиране.

Възползвай се от универсалните възможности на тази серия продукти.

Pump anything

Напомпване.

Възползвай се от универсалните възможности на тази серия продукти.

ПОЧИСТВА, НАПОМПВА И ПРАХОСМУКИРА. ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ УНИВЕРСАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ТАЗИ СЕРИЯ ПРОДУКТИ.

Новата серия Ровус 360 представлява интелигентно проектирана гама от високоефективни системи, които използват една и съща батерия или базово устройство.

  • БЕЗКАБЕЛНИ

  • ПРЕНОСИМИ

  • МОЩНИ

ИЗПОЛЗВАЙ ГИ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ДОБАВИ ПРИСТАВКАТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕШ.

Базовото устройство и батерията от 2000 mAh се свързват с набор от системи за почистване, напомпване и прахосмукиране.

Цялата серия представлява набор от безкабелни и преносими инструменти, които ще ти помогнат да почистваш, напомпваш и прахосмукираш, независимо къде се намираш; на открито или в движение.

Anywhere

Почистващата сила на водата под високо налягане навсякъде, където имаш нужда

Осигури си допълнителна мощност в почистването, с тази безкабелна водоструйка и 6-метров маркуч, който може да черпи вода от бутилка, кофа, река или друг източник, у дома или навън, навсякъде, където имаш нужда. Мощният мотор генерира 22 бара налягане на водната струя, която можеш да насочиш, за да отстраниш наслоената мръсотия и мазнина, като комплектът включва и резервоар за сапун за по-упоритите замърсявания, които се нуждаят от по-дълбоко почистване.

259,90 лв.

Многофункционална прахосмукачка

Ръчната прахосмукачка е компактна, но мощна, предлагаща до 30 минути употреба с едно зареждане, с всмукателна мощност 5 kPa, за бързо отстраняване на всякакви замърсявания. Безкабелният дизайн ти дава възможност да я използваш навсякъде, където можеш да я носиш - у дома, в колата, гаража или офиса, дори по време на къмпинг.

39,90 лв.

Напомпвай, изпускай въздуха и проверявай налягането с лекота

Въздушният компресор работи с базовото устройство на Ровус 360 – Безкабелна Водоструйка и може да се използва винаги и навсякъде където имаш нужда безопасно да напомпаш или да изпуснеш въздуха от надуваеми предмети, както и да получиш точен отчет за налягането, без да е необходимо захранване от мрежата.

49,90 лв.

Доволни клиенти

  • Харесва ми това, че мога да го сложа в раницата си, когато карам колело в планината и да почистя велосипеда при спускането от планината, в близост до река или поток. По този начин колата ми не се цапа.

  • Ако сте били на дълго пътуване с деца, знаете че те винаги ядат по време на път. Остатъци от храна и трохи има навсякъде в колата. Вече не се притеснявам за това, защото Ръчната Прахосмукачка винаги е в колата ми и мога лесно да я заредя, когато батерията се изтощи.

  • През целия си живот съм обичал да ходя на къмпинг и сега най-накрая мога лесно да напомпвам матрака, на който спя по време на почивката, да прахосмукирам палатката, да се отърва от листата и да я почистя добре, преди да се отправя обратно към вкъщи. И за това ми трябва само бутилка вода. Не е необходимо електрозахранване. Батерията върши чудесна работа.